

## New Mexico Member Advisory Committee (English)

Date: March 25, 2025

Time: 10:00 AM - 11:00 AM (PST)

Location: Zoom (online)

## **Agenda**

Topic	Presenter	Description
Attendance	Gabriella Djuarna	
10:00-10:05 (5 minutes)	Project Manager Intern	
Introduction	Gabriella Djuarna	
10:05-10:10 (5 minutes)	Project Manager Intern	
Question #1	All Members	"If you have called SCAN
10:10-10:25 (15 minutes)		Member Services, what was
		positive about the
		experience? What would you
		change? Can you share your
		thoughts on the
		responsiveness of our SCAN
		Member Services?"
Question #2	All Members	"What issues has SCAN
10:25-10:40 (15 minutes)		Member Services resolved
		for you? How was your
		experience?"
Question #3	All Members	"SCAN is launching a new
10:40-10:55 (15 minutes)		member portal in April, what
		would you want to be able to
		do through the member
		portal?"
Closing Remarks	Gabriella Djuarna	
10:55-11:00 (5 minutes)	Project Manager Intern	